Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Η παρέα ξανάσμιξε

Σχεδιάζαμε αρκετό καιρό αυτό το ταξίδι, μα όλο και κάτι συνέβαινε ή απλά το αμελούσαμε. Αυτήν την φορά όμως πήγαν όλα καλά και τα καταφέραμε. Τα φιλαράκια ήρθαν και η παρέα ξανάσμιξε!
Η υποδοχή τους στο αεροδρόμιο
Το πρόγραμμα που έφτιαξα ήταν βαρύ και εξαντληθήκαμε αρκετά, καθώς ήθελα να τους δείξω όσο δυνατόν περισσοτερα πράγματα και αξιοθέατα από την Πόλη. Τελικά άξιζε την κούραση, αφού τα παιδιά ευχαριστήθηκαν πάρα πολύ και η Πόλη είναι χαραγμένη μέσα τους με τις καλύτερες εντυπώσεις. Εκτός από τα αξιοθέατα και τις ατελείωτες περιπλανήσεις, το πρόγραμμα περιλάμβανε και ξέγνιαστες βραδιές. Η πρώτη βραδινή μας έξοδος πραγματοποιήθηκε στο Nevizade και φυσικά περάσαμε τέλεια.

Εξάλλου όταν έχει κανείς τόσο καλή παρέα δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσει υπέροχα. Όλα αυτά συνοδεύτηκαν με καλό φαγητό,ποτό και μουσική.
Οι μουσικοί μας πλησίασαν, παίζοντάς μας τραγούδια, ελληνικά και τούρκικα.
Και φυσικά σε τούτη την υπέροχη βραδιά, δεν έλειπε και μια μικρή έκπληξη. Το κέφι εκτινάχθηκε όταν η χορεύτρια ήρθε στον όροφο μας και άρχισε να ανεβαίνει στα τραπέζια.

Υπάρχουν νύχτες που θα ήθελα να κρατάνε για πάντα και η νύχτα αυτή ανήκει σε τούτη την κατηγορία. Τουλάχιστον θα κρατήσει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά μας.
Όλα ήταν τόσο τέλεια και η παρέα πήρε μια αντιπροσωπευτική ιδέα του πόσο μαγική είναι η Πόλη και όλοι μας την κατάλληλη ώθηση για να απολαύσουμε τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου